Naši kuchaři

Lukáš Uher

Specialista, odborník a kuchař, který se podílel na otevření několika značkových restaurací Potrefená husa a působil jako šéfkuchař i několika dalších značkových restaurací. Je členem soutěžního Gastro teamu Bidvest Czech Republic. Naposledy přivezl bronzovou medaili ze "Salonu Culinaire Mondial" ve Švýcarsku v Basilei. V regionu severní Čechy, odkud pochází, působí jako specialista gastronomické firmy, předseda AKC ČR pro severní Čechy a šéfkuchař Hotelu & Restaurantu Větruše Ústí nad Labem.

 

Jan Heřmánek

Šéfkuchař, který se specializuje na českou kuchyni v moderním stylu. V současné době zastává pozici hlavního šéfkuchaře sítě restaurací Potrefená Husa pro F&B concepts s.r.o., kde se podílel na otevření několika provozů. Je také šéfkuchařem v Ústeckém Pivovaru a restauraci Na rychtě, členem AKC Severní Čechy, pořádá odborné gastronomické semináře a je i členem soutěžního gastro Bidvest teamu Czech Republic.

 

 

Karol Sklenár

Vyštudoval  v kúpeľnom meste Piešťany, kde začal svoje pôsobenie vo francúzskej reštaurácii Legriffon. Svoje skúsenosti a zručnosti  získal prácou v Hotel Thermia PALACE *****, kde  pracoval ako Sous Chef a neskôr aj v zážitkovej reštaurácii TOP Restaurant v Žiline. V súčasnosti pôsobí  ako šéfkuchár v Penzióne Energetik ***, Demänovská dolina. Je absolventom rôznych gastronomických a kulinárskych kurzov – seminárov. Zúčastňuje sa rôznych gastronomických akcií, súťaží, výstav a veľtrhov, ako aj kulinárskych LIVE show. Na týchto súťažach získal niekoľko výborných ocenení.Od roku 2007 je  členom združenia prestížnych kuchárov – Gourmet klub. Aktívne sa venuje aj študentom, ktorých formou odborných seminárov a tréningov pripravuje na rôzne gastronomické súťaže a podujatia.

   
 
 
 
Copyright © 2014 Farm Frites s.r.o. - všechna práva vyhrazena
Homepage | Sitemap | Design: studiomagent.cz
Webové stránky vytvořilo E-WORKS :: web studio | XHTML 1.0 | CSS 2